La Llar Terres de Ponent celebra el seu 27è aniversari amb un dinar que ha aplegat tot el personal i els residents. També hi ha assistit el Dr. Josep M. Colon, President i Director General, així com altres membres del Patronat de la Fundació.

El menjador s’ha engalanat per l’ocasió seguint amb la temàtica de l’eix dinamitzador “Una mà de pintura” amb estovalles individuals simulant esquitxos de colors i pots de pintura com a centres de taula.

La festa ha començat amb un selecte dinar de germanor que ha culminat amb la presentació del pastís d’aniversari. El tall d’honor ha anat a càrrec de la Directora de la Llar, l’Anna Peiró, i del Dr. Colon, així com la treballadora i la resident més veteranes de la Llar (l’Ester Armengol i la Magda Ramon).

A continuació s’han fet el brindis i els parlaments.

S’han donat per inaugurades dues exposicions:

-“UN ANY EN IMATGES 2022”. Recull fotogràfic de les activitats realitzades a la Llar durant el 2022.

-PINTURES DE VICENT COPOVÍ. Mostra de dibuixos i pintures d’aquest artista resident a la Llar (es podrà visitar fins el 30 de novembre).

Després de la sobretaula s’ha projectat l’audiovisual: “VICENT COPOVÍ. VIDA I OBRA D’UN ARTISTA”. En aquest vídeo coneixem la trajectòria de vida i l’evolució artística a través de les seves pròpies paraules. Tot això acompanyat de dibuixos, pintures, fotografies i música que ens acosta a fer una mirada més intimista i personal de l’autor.

Si voleu veure el vídeo aquí teniu els enllaços de Youtube (hi ha dues parts):

PART 1- VICENT COPOVÍ https://youtu.be/4euayY5KxaU

PART 2- VICENT COPOVÍ https://youtu.be/6hVRP5r4VKs