Aquest any el Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat s’ha celebrat al Centre d’Educació Especial Siloé, situat al Parc de la Serra de Mollerussa.

La causa d’aquesta nova ubicació es deu a que el centre ha volgut posar de manifest la necessitat de recuperar el servei de transport que facilitava als seus alumnes el desplaçament fins al municipi per gaudir d’equipaments culturals i esportius de la ciutat.

Les quatre entitats participants hem llegit conjuntament el manifest reivindicatiu (Escola Siloé, Acudam, l’Associació per la Salut Mental del Pla d’Urgell i la Llar Terres de Ponent). També hem realitzat un acte simbòlic per demostrar la unió dels assistents en pro dels drets de les persones amb discapacitat.

Altres elements que han acompanyat visualment tota aquesta acció simbólica han estat la cadira de rodes teixida amb diferents llanes de colors, la decoració de l’arbre amb pompoms fets pels residents usuaris del Taller Creatiu de la Llar i les tres pancartes amb el lema: “Creixem amb la diversitat”.

https://www.mollerussa.tv/el-cee-siloe-reclama-servei-de-transport-fins-als-equipaments-culturals-i-esportius-de-mollerussa/