Llars de l’Amistat Cheshire som una Fundació Privada sense afany de lucre de caràcter beneficosocial. Vam iniciar la nostra activitat a la ciutat de Barcelona l’any 1968, ja fa més de 50 anys. Actualment disposem de 8 centres arreu de Catalunya en els quals s’atén  a més de 300 persones amb discapacitat física.

La nostra missió és atendre i tenir cura de persones amb discapacitat física que no poden romandre al seu domicili, oferint-los unes residències petites i acollidores per tal que se sentin com a casa seva, fomentant la convivència entre els residents, alhora que ajudant-los  a complir les seves expectatives de vida.


Encara que és independent en el seu funcionament, està agermanada amb la Fundació Internacional The Leonard Cheshire Foundation, implantada a 50 països.

La Fundació Llars de l’Amistat Cheshire es va constituir el 1968 a Barcelona com a associació, i va iniciar la seva activitat amb la inauguració de la primera residència a la localitat barcelonina de Les Planes, per, posteriorment, el 1973, adoptar la forma jurídica de Fundació.

Està inscrita en el Registre de Fundacions Privades del Protectorat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 192, i classificada com a “benèfica assistencial”. Té la seva seu social al carrer Benedetti, 60-62, de Barcelona.

Té la seva seu social al carrer Benedetti, 60-62, de Barcelona.

Qui la dirigeix

President

Josep Mª Colon Bofill

Vicepresident

Lluís Ibàñez Subirós

Vicepresident segon

Joan Buscà Ambrós

Tresorer

Joana Suñer i Peris

Vocals

Mercè Papiol Sotus
Jordi Sot Ball-Llosera
Pere Berga Martí

Secretari

Berta Casas Sabata

Director General

Josep Mª Colon Bofill

Adjunta a Direcció

Virgínia Garcia

Directors tècnics

Llar Oxalis

Sílvia Fàbrega

Llar Joan Trias

Adolfo Guillén

Llar Terres de Ponent

Anna Peiró

MIC’s Sant Jordi

Susana Sebastian

Llar La Gavina

Montse Gutiérrez

Llar Nova

Mª José Salvador

Llar Can Llovera

Mireia Soler

Llar Emilio Benedetti

Emília Valls

El nostre equip de professionals

Les Llars compten amb professionals qualificats i amb sensibilitat per portar a terme la nostra missió amb la màxima qualitat i respecte envers la persona. El nostre equip, liderat per les directores i directors tècnics de cada centre, està format per: psicòlegs/gues, educadors/es, treballadors/es socials, fisioterapeutes, metges/ses,  psiquiatres, infermers/es, monitors/es, cuidadors/es, netejadors/es i bugaderes. Tots ells, són el pilar fonamental que mou el dia a dia dels nostres centres residencials.

Amb qui col·laborem

Col·laborem amb el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, en l’assistència i provisió de recursos per a l’atenció a persones amb gran discapacitat física.

El Departament de Drets Socials estableix el marc normatiu dels centres i del seu funcionament.

També formem part de: