Per primer cop a la nostra Llar un resident ha editat els seus relats en format de llibre. Aquest resident es el nostre estimat Javier Cosano qui amb aquesta entrevista ens explica la seva experiència i la raó d’aquesta gran idea:
1.De on surten aquests relats?
“aquests relats parlen de la pandèmia i de les vivències del confinament a la meva residència i ho vaig escriure animat per la directora del centre. Li vaig explicar que tenia moltes ganes de relatar tot lo que estava passant i em va dir que era una molt bona idea i per això em vaig animar ha fer-ho amb una mica d’humor. (..) es com un diari que explica diferents coses que han passat a la resi: confinament total, unitats de convivència , normatives del CatSalut, etc…”
2. Que et va animar a editar-lo?
“ em va donar la idea la directora del centre perquè quan li passava els escrits em deia que li agradaven i que editant-lo podria arribar a altres persones. Ho vaig pensar i em vaig decidir a fer-ho realitat i en forma de llibre”
3 Que se sent a veure la teva obra en format llibre?
“es difícil d’explicar…es el primer cop que ho faig ja que sempre he escrit parlant de diferents temes i/o experiències ja siguin relats o contes o inclús alguna poesia (..) veure el llibre es una sensació , fua, impressionant… molt bonica la veritat!
4. S’entén que aquesta experiència t’animarà a escriure sobre mes temes?
“per suposat! Sempre me ha agradat escriure (..) gràcies a la meva amistat amb en Pedro (antic conductor de la furgoneta) que també li agradava escriure….es ell el que em va animar fa molt de temps a escriure els meus pensaments, experiències, històries, contes, poesia….i ara tinc aquest llibre!!
Per aquells interessats en tenir una exemplar de “el amigo invisible” ho podeu demanar a la directora o treballadora social de la Llar Emilio Benedetti amb un preu de 5€.